maandag 17 oktober 2011

nijntje

Bij Tim op school zijn er de afgelopen 2 jaar heel wat juffen zwanger geweest  de laatste zwangere  juf ( Yvonne) is sinds een paar weken nu ook met zwangerschapsverlof . Voor de laatste lootjes maakte ik deze "geheime doos"voor haar uit het blad Kadoosjes ( heb wel de hoogte maat aangepast anders paste de sokken er niet goed in).

Zij was ook al juf op school toen Christiaan er 10 jaar geleden op zat ,toen was ze helemaal gek op Nijntje .

Het papier is van Marianne Design , Nijntje heb ik gemaakt met een oude embossing mal  die ik na het embossen (ik heb hem voor het gemak door de cuttlebug gehaald)  heb bewerkt met een copic marker ,weet helaas niet meer welke kleur,na het inkleuren heb ik de afbeelding uit gestanst met nestabilitie Labels eleven , op de beurs in Rijswijk  vond ik bij Feestje en zo de bedel. Helaas is de middelste foto een beetje flets maar de kleuren op de 2 andere foto's zijn gelukkig goed. ben benieuwd wat jullie ervan vinden,elke reactie is welkom.
verder wil ik nog even mijn excusses aanbieden voor het feit dat ik zo lang niets geplaatst heb ik ga mijn uiterste best doen om weer regelmatig hier wat te laten zien.Ik heb de afgelopen maanden niet stil gezeten ,in tegendeel maar van plaatsen kwam niets helaas .
ik wens jullie allemaal een fijne dag ,hier is het herfstvakantie en gaan we lekker lui doen, geen gehaast deze week daar ben ik wel aan toe (lol)

gr Marianne

2 opmerkingen:

  1. Wat een lief kaartje Marianne! Erg leuk

    groetjes karin xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waar kun je nijntje mallen kopen?

    Groetjes Dana

    BeantwoordenVerwijderen