vrijdag 18 juni 2010


Afgelopen woensdag zijn deze 2 vrolijke meiden wezen knutselen .Kelly (links) en Laura zijn de dochters van 2 collega overblijfmoeders bij Tim op school , Een creatie van Laura heb ik jullie al eens laten zien ,zij bedankte me voor het enthousiast maken van 3d kaarten maken en Kelly moet jullie in de gaten houden zij word vast en zeker beroemd ze heeft al in div. musicals gespeeld (o.a. Ciske de rat en de sound of music) en kan geweldig mooi zingen.
Vorige week woensdag zijn de knutselm.... weer bij elkaar geweest en zie hierboven het resultaat.Als 1e hebben we het doosje dat in een envelop past uit de Marianne gemaakt daarna de flapkaart .Het was weer een gezellige creatieve middag .
Verder ben ik heel druk bezig geweest met allerlei bijzondere kaarten ,geboorte trouw en geslaagd kaarten die laat ik jullie de volgende keer zien .
Fijne avond
groetjes Marianne


3 opmerkingen:

 1. Hoiii Marianne,

  Ziet er wel allemaal gaaf uit hoor. Vooral die doosjes waar al die bloemetjes uitkomen. SUPER vind ik ze. En die flapkaarten zien er stuk voor stuk mooi uit en leuke achtergrondjes.
  Je mag weer trots zijn op je resultaat.

  Groetjes van Jolanda

  ps...leuk dat je met die meiden taartjes hebt gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ach wat leuk allemaal!!
  En wat goed van Kelly,knap hoor dat ze daar de dicipline voor heeft!!
  Fijn weekend!!
  Groetjes,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi gemaakt allemaal Marianne, ziet er erg schattig uit hoor!
  Is vast erg gezellig zo met die meiden knutselen.

  Fijn weekend!

  Groetjes,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen